Op 11 september start de najaarscompetitie. Dat betekent dat we voor eind juni alle teams die hieraan mee willen doen weer gaan opgeven bij de KNLTB. Daarom willen we jullie vragen om je op te geven uiterlijk voor 15 juni aanstaande zodat we nog de tijd hebben om alles te verwerken.

Opgeven kan als compleet team of als individu, door een mail te sturen aan competitie@tcbathmen.nl. In het laatste geval kijken wij in overleg met de aanvoerders of er een plekje in een team vrij is, of dat een nieuw team kan worden opgericht. Plaatsing op de reservelijst is mogelijk.

Bij inschrijving als team of als individu moet je de volgende gegevens aanleveren:

·        Speeldag

·        Competitiesoort

·        Namen van spelers + KNLTB nummers

Bij inschrijving gaan wij er vanuit elkaar als teams te helpen in geval van nood, dus invallen zo nodig in andere teams kan een mogelijkheid zijn.

Bij het indelen en plaatsen van competitieteams wordt gebruik gemaakt van de richtlijn seniorencompetitie.

De najaarscompetitie start 11 september en eindigt eind oktober met nog 3 inhaaldagen in november. Naast de regionale zaterdag- of de landelijke zondagcompetitie bestaat er vrijdagavond-, dinsdag-, donderdag- competitie. Er wordt gespeeld in verschillende teams van heren, dames of gemengd en er zijn leeftijdsklassen van 17+, 35+, 45+ en 50+.

De competities verschillen in wedstrijdvorm. Zo wordt er bijvoorbeeld bij de zaterdag heren vijf partijen gespeeld: drie dubbels en twee enkels. Bij de zondag heren gaat het om zes partijen: vier enkels en twee dubbels. Kijk voor meer informatie over de verschillende competitievormen en de exacte speeldata op www.knltb.nl. Geef dit aan bij het opgeven van je team.