Ja hoor 3 x is scheepsrecht,

Jullie mogen je opgeven voor de voorjaars competitie, en nu maar hopen dat we ondanks Covid 19 een redelijk normale competitie kunnen spelen

In April start de voorjaarscompetitie.  Dat betekent dat wij vanaf 04-01-20 alle teams die hieraan mee willen doen weer kunnen aanmelden bij de KNLTB. Daarom willen we jullie vragen om je uiterlijk voor 01-01-2021 op te geven.

Opgeven kan als compleet team of als individu, door een mail te sturen aan competitie@tcbathmen.nl Als je je als individu aanmeldt kijken wij in overleg met de aanvoerders of er een plekje in een team vrij is, of dat er een nieuw team kan worden opgericht. Plaatsing op de reservelijst is mogelijk.

Bij inschrijving als team of als individu moet je de volgende gegevens aanleveren:

Speeldag
Competitiesoort
Namen van spelers zoals vermeld op je pasje
Captain van het team + mailadres en 06 nummer van de captain.

Bij inschrijving gaan wij er vanuit dat wij elkaar als teams helpen in geval van nood, dus invallen zo nodig in andere teams kan een mogelijkheid zijn.

Bij het indelen en plaatsen van competitieteams wordt gebruik gemaakt van de richtlijn seniorencompetitie. De teamindelingen de reservespelers worden uiterlijk maart 2021 bekend gemaakt via de captains.

De voorjaarscompetitie start april 2021 en eindigt inclusief inhaaldagen in Juni 2021. Kijk voor meer informatie over de verschillende competitievormen en de exacte speeldata op www.knltb.nl. Geef jouw keuze van competitievorm aan bij het opgeven van je team.

competitie data

https://www.tennis.nl/media/djalsq0b/speeldata-voorjaarscompetitie-alle-2021.pdf

competitie aanbod

https://www.tennis.nl/media/eptpda0o/aanbod-knltb-competitie_2020_overijssel.pdf

Door teveel opgave van teams voor de capaciteit van onze banen kan het voorkomen dat we uit moeten wijken naar andere banen en deze kosten worden door alle competitie spelers gedragen.

Met vriendelijke groet, Anneke en Wieke ( popelend om vervangers in te werken)
De vacatures VCL zijn vacant. Dus meld je aan, gezellig met een vriend of vriendin de competitie indelen. Bel voor info 06-51228433