In april start de voorjaarscompetitie. Dat betekent dat vóór
8 december 2017 alle teams die hieraan mee willen doen weer moeten zijn aangemeld bij de KNLTB. Daarom willen we jullie vragen om je uiterlijk vóór 1 december 2017 op te geven zodat we nog een week de tijd hebben om alles te verwerken.

Opgeven kan als compleet team of als individu, door een e-mail te sturen aan competitie@tcbathmen.nl Als je je als individu aanmeldt kijken wij in overleg met de aanvoerders of er een plekje in een team vrij is, of dat er een nieuw team kan worden opgericht. Plaatsing op de reservelijst is mogelijk.

Bij inschrijving als team of als individu moet je de volgende gegevens aanleveren:

  • Speeldag
  • Competitiesoort
  • Namen van spelers + KNLTB nummers
  • Captain van het team + e-mailadres en 06 nummer.

Bij inschrijving gaan wij er vanuit dat wij elkaar als teams helpen in geval van nood, dus invallen zo nodig in andere teams kan een mogelijkheid zijn.

Bij het indelen en plaatsen van competitieteams wordt gebruik gemaakt van de richtlijn seniorencompetitie. De teamindeling en de reservespelers worden uiterlijk maart 2018 bekend gemaakt via de captains.

De voorjaarscompetitie start april 2018 en eindigt inclusief inhaaldagen in juni 2018. Naast de landelijke zondagcompetitie bestaat er een regionale zaterdag-, dinsdag–, donderdag- en vrijdagavond competitie. Er wordt gespeeld in verschillende teams van heren, dames of gemengd en er zijn leeftijdsklassen van 17+, 35+, 45+ en 50+.

Kijk voor meer informatie over de verschillende competitievormen en de exacte speeldata op www.knltb.nl. Geef jouw keuze van competitievorm aan bij het opgeven van je team.

Door teveel opgave van teams voor de capaciteit van onze banen kan het voorkomen dat we uit moeten wijken naar andere banen.

Met vriendelijke groet,

Anneke van Dijk

Wieke van Velsen