Hallo allemaal,

Na een zeer geslaagd winterseizoen, met nog meer enthousiastelingen dan vorig jaar en wederom buiten op de banen van TC Bathmen, zijn we alweer bijna toe aan de voorjaar/zomer trainingen. Als het weer het toelaat en de banen op tijd klaar zijn, zullen deze starten in de week van 4 april 2017. Ook dit jaar zal deze serie uit 20 lessen bestaan.

Wil je je opgeven voor de tennistrainingen? Vul dan het Inschrijfformulier senioren 2017 in! Op dit inschrijfformulier vind je de mogelijke opties voor de tennislessen.

Heb je al een groep waarmee je wilt trainen of wil je graag met je competitieteam gaan trainen dan kan je dit aangeven op het inschrijfformulier.

Graag deze inleveren (per mail of post) vóór 5 maart 2017!

Indien er wordt ingeschreven vóór 5 maart 2017 kan er rekening worden gehouden met voorkeuren voor lesdagen en/of tijden. De planning zal rond 26 maart 2017 bekend zijn en gemaild worden. Daarna is les alleen nog mogelijk op de vrije uren binnen de planning.

Neem gerust contact met mij op als je nog vragen hebt: trainertcb@live.nl of bel 06 – 45 16 60 04

Sportieve groet,

Marc (& Roger)

Voorkom blessures en vervang op tijd je bespanning. De spanning in je racket neemt in de tijd af en daardoor ga je compenseren met je arm waardoor je blessures kan krijgen.

Tennis je gemiddeld 1 keer per week dan is het advies om 1 keer per jaar je racket te laten bespannen en bij 2 of meer keer per week elk half jaar.

Ik bespan met dezelfde bespanning als waar ik zelf ook mee speel voor €17,50.

Ik heb een vervanggrip voor €7,50 en een overgrip kost €2,50. Voor vragen kunt u altijd bellen!