0570 542 500 info@tcbathmen.nl

Training

Voor het vezorgen van de tennistrainingen werken we als vereniging sinds eind 2020 samen met Tennisschool Breakpoint, een ervaren en ambitieuze tennisschool gericht op samenwerking met tennisverenigingen in Noordoost Nederland.

Breakpoint richt zich op de ontwikkeling van zowel de beginnende en talentvolle jeugd, als de recreatieve speler. Kortom, of je nou jong bent of oud, een toptalent of een recreant samen met onze trainers Gijs Feij (hoofdtrainer) en Mattheo Knoop wordt er op elk nivo een passende training aangeboden.
 

Onze nieuwe trainers Mattheo en Gijs stellen zich graag aan u voor:

Gijs Feij

Hoofdtrainer TC Bathmen

Mijn naam is Gijs Feij (rechts op de foto), ik ben 23 jaar en woon tegenwoordig in Meppel. Na het behalen van mijn VWO-diploma ben ik naar Groningen verhuisd om te beginnen aan de ALO. Na het afronden van deze opleiding heb ik besloten om door te studeren. Inmiddels zit ik in het tweede jaar van mijn bachelor psychologie aan de RUG. In mijn jeugd heb ik altijd op hoog niveau getennist en behoorde ik tot de top in mijn leeftijdscategorie. Na een korte pauze waarin het tijd was voor andere leuke dingen (lees: studentenleven) ben ik weer verliefd geworden op spelletje.

Het is nu 3 jaar geleden dat ik mijn A-licentie heb gehaald en op dit moment geef ik al ruim 2 jaar les voor tennisschool Breakpoint. Persoonlijk vind ik de sfeer op de club waar ik lesgeef erg belangrijk. Ik sta graag met een gemotiveerde groep op de baan waarin we humor kunnen afwisselen met hard werken.

Mijn idolen zijn Roger Federer en LeBron James, omdat zij laten zien dat topsport niet alleen om het fysieke aspect gaat.

Mattheo Knoop

Trainer TC Bathmen

Naast Gijs verzorg ik ook tennislessen namens Breakpoint op TC Bathmen. Ik ben 23 jaar en woon eveneens in Meppel. Mijn eerste tennisles had ik op vijfjarige leeftijd en ik train nog steeds op hoog niveau. Een van mijn mooiste tenniservaringen was in 2020 waar ik in de Play Offs van de Eredivisie Heren uitkwam voor TC Suthwalda. Op dit moment sta ik in de top 60 van Nederland. Inmiddels heb ik 5 jaar ervaring in het geven van tennislessen en heb daarnaast ook de nodige diploma’s behaald om conditietraining te kunnen geven.

Mijn idolen binnen de tennissport zijn Nadal en Djokovic. Nadal om zijn werklust en never surrender mindset. Djokovic om zijn stijl van spelen en zijn persoonlijkheid.

.

 

 

Mattheo en ik zijn allebei enthousiaste trainers die zowel op als naast de baan goed met elkaar overweg kunnen. Vroeger stonden wij al samen te dubbelen op verschillende toernooien en op dit moment pakken we die draad weer op. Nu ligt de focus alleen op het beter maken van andere spelers.

 

 

Binnenkort volgt er meer informatie over trainingen bij TC Bathmen.

Voor informatie over trainingen voor seizoen 2021, zie berichten in de mail of op de clubapp. Aanmelden kan via de website van Breakpoint.

Voor andere geinteresseerden: stuur een mail naar info@tcbathmen.nl