0570 542 500 info@tcbathmen.nl

Training

Onze nieuwe trainers stellen zich graag aan u voor:

Gijs

Hoofdtrainer TC Bathmen

Gijs Feij (1997) behaalde in 2020 het tennisdiploma A en heeft onlangs de ALO afgerond. Hij is nu begonnen aan de studie psychologie.

Zelf tennist hij al vanaf zijn 7e en speelt nu in het 2e team van MLTC. In zijn werkzame leven geeft hij tennistrainingen in zowel Meppel (MLTC en Tivoli) als Ruinen, en geeft hij zwemles in Groningen.

In zijn privé-leven studeert Gijs in Groningen en houdt hij zich bezig met fitness en padel. Hij is het meest in zijn element wanneer hij voor een gemotiveerde groep staat waarin er hard gewerkt wordt en er ruimte is voor humor. Zijn idolen zijn Roger Federer en LeBron James, omdat zij laten zien dat topsport niet alleen om het fysieke aspect gaat.

Mattheo Knoop

Trainer TC Bathmen

Mattheo Knoop (1998) heeft zijn diploma gehaald in 2017 en geeft inmiddels alweer vijf jaar tennisles.

Daarnaast heeft hij zich verdiept in het Fitvak en heeft hij de nodige diploma’s behaald om ook conditietraining te kunnen geven. 

Mattheo had zijn eerste tennisles op vijfjarige leeftijd in Staphorst en traint nog tot op de dag van vandaag. Zijn mooiste tenniservaring was in 2020 waar hij in de Play Offs van de Eredivisie Heren uitkwam voor TC Suthwalda.

In zijn vrije tijd is hij ook altijd bezig met sport maar dan online. FIFA en Fortnite zijn de favorieten.

Zijn idolen binnen de tennissport zijn Nadal en Djokovic. Nadal om zijn werklust en never surrender mindset. Djokovic om zijn stijl van spelen en zijn persoonlijkheid. 

Binnenkort volgt er meer informatie over trainingen bij TC Bathmen.

Voor informatie over trainingen voor seizoen 2021, zie berichten in de mail of op de clubapp. Aanmelden kan via de website van Breakpoint.

Voor andere geinteresseerden: stuur een mail naar info@tcbathmen.nl