0570 542 500 info@tcbathmen.nl

Opgave voorjaarscompetitie van start!

In April 2022 start de voorjaarscompetitie.  Dat betekent dat vanaf 03-01-2022 alle teams die hieraan mee willen doen zich weer kunnen aanmelden bij de KNLTB. Uiterlijk voor 25 december 2021 is er tijd voor teams  om zich op te geven, dat geeft de competitieleiders voldoende tijd om alles te verwerken.

Opgeven kan als compleet team of als individu, door een mail te sturen aan competitie@tcbathmen.nl Als er als individu wordt aanmeldt wordt er met de aanvoeders gekeken of er een plek vrij is in een team, of dat er eventueel een nieuw team kan worden opgericht. Plaatsing op de reservelijst is mogelijk.

!!!Let op: de vrijdag avond competitie is enorm veranderd ( er wordt in een periode van 10 weken, om de week, gespeeld)  kijk dus goed wat passend is voor jou of je team.

Bij inschrijving als team (of als individu) moeten de volgende gegevens worden aangeleverd:

  • Speeldag
  • Competitiesoort
  • Namen van spelers zoals vermeld op je pasje
  • Captain van het team + mailadres en 06 nummer van de captain.

Bij inschrijving gaan wij er vanuit dat teams elkaar helpen in geval van nood, dus invallen zo nodig in andere teams kan een mogelijkheid zijn.

Bij het indelen en plaatsen van competitieteams wordt gebruik gemaakt van de richtlijn seniorencompetitie. De teamindeling en de reservespelers worden uiterlijk maart 2022 bekend gemaakt via de captains.

De voorjaarscompetitie start april 2022 en eindigt inclusief inhaaldagen in Juni 2022. Kijk voor meer informatie over de verschillende competitievormen en de exacte speeldata op www.knltb.nl. Geef jouw keuze van competitievorm aan bij het opgeven van je team.

Competitie data

Competitie aanbod

Door teveel opgave van teams voor de capaciteit van onze banen kan het voorkomen dat we uit moeten wijken naar andere banen en deze kosten worden door alle competitie spelers gedragen.