Op 12 september start de najaarscompetitie. Dit betekent dat voor 1 juni 2017 alle teams die hieraan mee willen doen, moeten zijn opgegeven bij de KNLTB. Daarom willen we jullie vragen om je op te geven uiterlijk voor 21 mei aanstaande zodat we nog een week de tijd hebben om alles te verwerken.

Opgeven kan als compleet team of als individu, door een mail te sturen aan competitie@tcbathmen.nl. In het laatste geval kijken wij in overleg met de aanvoerders of er een plekje in een team vrij is, of dat een nieuw team kan worden opgericht. Plaatsing op de reservelijst is mogelijk.

Bij inschrijving als team of als individu moet je de volgende gegevens aanleveren:

  • Speeldag
  • Competitiesoort
  • Namen van spelers + KNLTB nummers

Bij inschrijving gaan wij er vanuit dat teams elkaar helpen in geval van nood, dus invallen zo nodig in andere teams kan een mogelijkheid zijn.

Bij het indelen en plaatsen van competitieteams wordt gebruik gemaakt van de richtlijn seniorencompetitie. De teams en de reservespelers worden uiterlijk 15 augustus 2017 bekend gemaakt via de website.

De najaarscompetitie start 12 september 2107 en eindigt eind oktober met nog twee inhaaldagen in november. Naast de regionale zaterdag- of de landelijke zondagcompetitie bestaat er vrijdagavond-, dinsdag-, donderdag- competitie. Er wordt gespeeld in verschillende teams van heren, dames of gemengd en er zijn leeftijdsklassen van 17+, 35+, 45+ en 50+.

De competities verschillen in wedstrijdvorm. Zo wordt er bijvoorbeeld bij de zaterdag heren vijf partijen gespeeld: drie dubbels en twee enkels. Bij de zondag heren gaat het om zes partijen: vier enkels en twee dubbels. Kijk voor meer informatie over de verschillende competitievormen en de exacte speeldata op www.knltb.nl. Geef dit aan bij het opgeven van je team.

Door teveel opgave van teams voor de capaciteit van onze banen kan het voorkomen dat we uit moeten wijken naar andere banen.

Met vriendelijke groet,

Anneke van Dijk

Wieke van Velsen