Na een koude start van het voorjaar en nog steeds beperkingen door Corona maatregelen ziet het er nu toch langzaam naar uit dat we meer en meer kunnen en mogen. Het weer wordt beter, de avonden langer en de maatregelen stapje voor stapje minder. Dit betekent dat we bij TC Bathmen gelukkig weer kunnen denken aan een gezellige zomer met veel activiteiten.

Wist u dat tijdens de lockdowns tennis als een van de weinige sporten altijd door heeft kunnen gaan? En dat er nu een geweldige mogelijkheid is om kennis te maken met de tennissport en TC Bathmen als vereniging?

Wij zijn verheugd om u dit voorjaar een kennismakingslidmaatschap aan te kunnen bieden: 5 tennislessen en 2 maanden mogelijkheid tot vrij tennissen. Deze lessen zijn in groepen zodat u meteen mensen leert kennen om mee te spelen. Of u nu al (een beetje) kunt tennissen of nog nooit een racket in handen gehad hebt, dit is dé mogelijkheid om kennis te maken met deze mooie sport en met de gezellige vereniging die TC Bathmen is.

De trainingen worden verzorgd door onze trainers van Breakpoint, de tennisschool waar TC Bathmen mee samenwerkt. Onze trainers Gijs Feij en Matteo Knoop bieden op elk niveau een passende training aan.

Op dinsdagavond 25 mei is er van 19.30 – 20.30 uur de mogelijkheid om gebruik te maken van de gratis inlooptraining. Tijdens deze avond kunt u ook meer informatie krijgen over het kennismakingslidmaatschap en kunt u de vereniging en de trainers ontmoeten.

En natuurlijk als de mogelijkheden verder verruimen en we weer volop op ons gezellige terras kunnen zitten, genietend van een drankje, goed gezelschap en leuke tenniswedstrijden dan kunt u als nieuw lid volop meegenieten!

Wij kijken al uit naar een heerlijke tenniszomer, komt u ook meedoen? U hoeft zich niet vooraf aan te melden maar het mag altijd. En natuurlijk zijn ook de leden welkom om kennis te maken met de nieuwe trainers.

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met ons via communicatie@tcbathmen.nl

Tot gauw!