Op 6 april 2019 start de voorjaarscompetitie. Dat betekent dat we op 2 januari 2019 alle teams van TC Bathmen (ook de jeugd!) die hieraan mee willen doen weer zullen inschrijven bij de KNLTB. Daarom willen we jullie vragen om je uiterlijk voor 15 december 2018 op te geven zodat wij de tijd hebben om alles te verwerken.

Opgeven kan als compleet team of als individu, door een mail te sturen aan competitie@tcbathmen.nl. In het laatste geval kijken wij in overleg met de aanvoerders of er een plekje in een team vrij is, of dat een nieuw team kan worden opgericht. Plaatsing op de reservelijst is ook mogelijk.

Bij inschrijving als team of als individu moet je de volgende gegevens aanleveren:

* Speeldag

* Competitiesoort (bv mix17+ of DD35+)

* Namen van spelers

* Captain van het team met mailadres en telefoonnummer

Bij inschrijving gaan wij er vanuit elkaar als teams te helpen in geval van nood, dus invallen zo nodig in andere teams kan een mogelijkheid zijn.

Bij het indelen en plaatsen van competitieteams wordt gebruik gemaakt van de richtlijn seniorencompetitie. De teams en de reservespelers worden naar verwachting half maart bekend gemaakt via de website en bericht aan de captains.

De voorjaarscompetitie start op 6 april 2019 en eindigt op 6 juni 2019 met nog inhaaldagen tot 13 juni 2019 (zie overzicht van de KNLTB)

Naast de regionale zaterdag- of de landelijke zondagcompetitie bestaat er vrijdagavond-, dinsdag-, donderdag- competitie. Er wordt gespeeld in verschillende teams van heren, dames of gemengd en er zijn leeftijdsklassen van 17+, 35+, 45+ en 50+.

De competities verschillen in wedstrijdvorm. Zo wordt er bijvoorbeeld bij de zaterdag heren vijf partijen gespeeld: drie dubbels en twee enkels. Bij de zondag heren gaat het om zes partijen: vier enkels en twee dubbels. Kijk voor meer informatie over de verschillende competitievormen en de exacte speeldata op www.knltb.nl. Geef dit aan bij het opgeven van je team.

Door teveel opgave van teams voor de capaciteit van onze banen kan het voorkomen dat we uit moeten wijken naar andere banen.

Met vriendelijke groet,

Anneke van Dijk (06 22408851)

Wieke van Velsen (06 51228433)