Beste TC Bathmenleden,
Vanaf zondag 13 maart kun je je weer inschrijven voor 3 bardiensten dit seizoen. Vanaf 27 maart zijn er al bardiensten ingepland, dus wees er snel bij voor je voorkeursdata! Iedereen tussen de 18 en 70 jaar wordt gevraagd zich in te schrijven. Degene vanaf 70 jaar of ouder, die ook graag bardiensten wil draaien, kan dit via mailadres bardienst@tcbathmen.nl  laten weten.
Als je je niet op tijd hebt ingeschreven word je door de commissie op drie momenten ingedeeld. Natuurlijk kun je zelf al de data van je ingeplande diensten noteren, maar je krijgt ook ruim voor de tijd herinneringsmails. Dus wat kan er nog mis gaan?
Inschrijven gaat het eenvoudigst via de bardienstplanner in de Clubapp (het kan ook evt. via deze link). Verdere informatie over wat er van je verwacht wordt (voor zover je dat nog niet weet) tijdens een kantinedienst volgt nog. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je gebruik maken van onderstaand mailadres.
Wens ik iedereen heel veel plezier op de baan, het terras en in de kantine! We maken er weer een schitterend seizoen van met ons allen!
Namens de kantinecommissie afd. bardienst,
Herma Jongbloed