0570 542 500 info@tcbathmen.nl

Gezelligheid sinds 1950

Tennisclub Bathmen, opgericht in 1950, bestaat ong. 350 leden welke gebruik maken van een buitenpark met 5 gravelbanen met verlichting. Op ons tennispark is een fraaie en gezellige houtskeletbouw kantine aanwezig die door de eigen leden geëxploiteerd wordt.

Het park ligt midden in een woonwijk en is omringd door hoge bomen. In de regio staat het park bekend als één van de gezelligste tennisparken om te spelen en te vertoeven.

Activiteiten

Tennisclub Bathmen is een actieve en gezellige tennisvereniging waar zowel recreatief als in prestatief wedstrijdverband gespeeld kan worden.
De prestatieve tennisser kan deelnemen aan het TC Bathmen Open Pouletoernooi in juni, het Open Jeugdtoernooi en aan de senioren- en jeugdcompetitie.

De recreatieve tennissers kunnen in het voor- en najaar deelnemen aan de tossavonden welke iedere dinsdagavond wordt georganiseerd. Daarnaast staan jaarlijks de volgende activiteiten op de kalender ; clubkampioenschappen senioren en junioren, Fam/Vrie toernooi en het Ouder/Kind toernooi.

Onder leiding van onze tennistrainer is het voor jong en oud mogelijk om op individuele basis of in groepsverband les te nemen.