0570 542 500 info@tcbathmen.nl

Jeugdcommissie

Hallo allemaal,

Wat leuk dat je even kijkt op de site van Tennisclub Bathmen! Hier staat al het nieuws van TC Bathmen op en kun je leuke foto’s vinden van de activiteiten. Wil je ons mailen? Dan kan dat op jeugd@tcbathmen.nl
Zoals elk jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Op de activiteitenkalender van de jeugd, kun je zien wanneer en hoe laat de activiteiten zullen zijn. Het zou leuk zijn als je zo veel mogelijk mee doet! Ook als je niet traint!

Op de activiteitenkalender zie je ook 2 informatieavonden staan. Die organiseren we voor je ouders, zodat zij ook weten wat we doen voor jeugdleden van TCB.

Training
Marc IJzerman is onze clubtrainer en hij kan je alle fijne kneepjes van het tennissen bij brengen. Of je net begint en eigenlijk nog nooit getennist hebt, of wanneer je al wat meer ervaring hebt; Marc zal zijn best doen om zijn enthousiasme voor het tennisspel met je te delen. Je kunt met al je vragen over training bij hem terecht.
Het telefoonnummer van Marc is: 06-45166004

TennisKids (voor kinderen tot ongeveer 12 jaar)
Bij TCB maken we, net als bij bijna alle andere tennisverenigingen, gebruik van de methode Tenniskids. Een methode waarbij het plezier in tennis voorop staat en waarbij iedere tennisser op zijn of haar eigen niveau kan spelen. Kijk even op internet voor meer info: www.tenniskids.nl

Competitie en activiteiten vanaf 12 jaar
Ook voor de kinderen vanaf 12 jaar is er de mogelijkheid om competitie te spelen. Dit kan op zaterdag of zondag. Je kunt je hier individueel voor opgeven, maar dit mag natuurlijk ook in een groepje.

Spelen op de baan
Je kunt elke dag van de week tennissen op onze club, behalve als er activiteiten zijn. (Kijk even op de activiteitenkalender). Jeugdleden mogen in principe tot 20.00 uur spelen. Het pasje dat je van de KNLTB krijgt, kun je gebruiken om “af te hangen”, een manier om de baan te reserveren.
Als je een keer met een vriend of vriendin of misschien met je ouders wilt tennissen, dan mag dat! Ze moeten dan wel goede schoenen aan hebben. En wie weet zorg jij er dan wel voor dat er nog een lid bij komt!

Groeten van de Jeugdcommissie

Bewerken
Naam Functie Telefoon E-mail
Dorien Klein Lebbink Voorzitter jeugd@tcbathmen.nl
Merel Durand Commissielid
Leonie Bekendam Commissielid
Kirsten de Bone Commissielid
Nicole Kamstra Commissielid