Wanneer: zaterdag 8 september van 9 – 21 uur

Voor wie: leden TC Bathmen, leden Park Bathmen en inwoners van Bathmen die lid zijn bij een park buiten Bathmen

Na drie succesvolle edities van het Bathmen Open Singletoernooi gooien we dit jaar het roer volledig om. Dit jaar staat in het teken van dubbels. Helaas moesten we dit evenement vorig jaar in verband met de weersomstandigheden aflasten. Jammer, want er was veel animo en er stonden zelfs mensen op de wachtlijst om mee te doen. Dit jaar doen we een nieuwe poging. Geef je dus snel op, want vol is vol.

Op zaterdag 8 september organiseren we een gezellige Spaanse tennisdag waarin je 4 dubbels/mixen gaat spelen van 45 minuten. Je geeft je individueel op en wordt door de organisatie gekoppeld aan 4 verschillende partners. We beloven je een prachtige tennisdag in Spaanse sferen en ook aan de inwendige mens wordt gedacht.

Kortom, deze gezellige dag wil je toch niet missen? Let op; er is plaats voor 70 deelnemers, dus geef je snel op via www.toernooi.nl. Je geeft je op voor de categorie dubbel met daarnaast de optie ‘partner gezocht’. Wij koppelen je dan aan 4 verschillende partners. De inschrijving sluit op 15 augustus a.s.

Tot 8 september. We maken er samen een leuke tennisdag van.

Adios amigos!

Hartelijke groeten,

Commissie BBD