Even een berichtje van de nieuwe kantinecommissie!

Een nieuwe commissie betekent nieuwe ideeën en dus natuurlijk ook vernieuwingen. Wat verloopt soepel, wat niet? Wat moet beter, wat kunnen we beter achterwege laten? Wat gaat er eigenlijk veranderen?

Achter de schermen zijn we hier erg druk mee maar hier alvast wat nieuwtjes!

BARDIENSTPLANNER SEIZOEN 2019

We zijn druk bezig geweest met de nieuwe bardienstplanner. We hebben een prachtige kantine en wellicht heb je al meegekregen dat we hier meer mee willen doen.

Vernieuwde indelingen, week- & keukendiensten en de juiste mensen op de juiste plek. Dit laatste vinden we erg belangrijk binnen de vereniging. 

Weekdiensten
Ze zijn weer terug! Voor de weekdiensten hebben we een geweldig team van enthousiastelingen samengesteld. Hun taak is de kantine op orde houden gedurende de week. Tevens kan je bij hen terecht met handige tips & tricks en kantinedienst-gerelateerde vragen.

Niet helemaal onbekend voor de leden die al langer lid zijn bij ons.

Keukendienst
Wel nieuw is de keukendienst. Ben je liever bezig achter de schermen om bijvoorbeeld op een competitiedag iedereen van een heerlijke maaltijd te voorzien dan zoeken wij jou!

Liggen jouw kwaliteiten in de keuken en wil je hier graag meer informatie over, laat dan zsm van je horen op bardienst@tcbathmen.nl. Samen gaan we kijken naar een paar mooie diensten waar jij jouw talent in kwijt kan 😉

Samen met de andere geïnteresseerden krijg je eerst een uitleg/clinic van onze zelfbenoemde maitre Franc! 

Planning
De bardienstplanner is online. Dit betreft de planning voor heel seizoen 2019. 

Inschrijven kan op https://mijn.knltb.club/.
Ook dit jaar plan je 3 diensten voor jezelf in. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om 1 keukendienst en 2 bardiensten in te plannen of andersom. Alle combinaties zijn mogelijk.

Indien je onverhoopt toch niet kan dan dien je zelf voor vervanging te zorgen. Niets nieuws onder de zon! 

Wat wel nieuw is: je vervanging dient een TCB-lid te zijn en minimaal 18 jaar oud.

Kan niemand (van de bijna 200 senioren) ruilen dan zijn we altijd bereid om te helpen met het zoeken naar vervanging of een andere oplossing.

Indien je een wijziging hebt waardoor de sleutel naar een ander adres moet, geef het dan even door op bardienst@tcbathmen.nl.

Binnenkort meer updates van ons. Zijn er tussentijds nog vragen, schroom niet en contact ons op kantine@tcbathmen.nl of bardienst@tcbathmen.nl.

Met vriendelijke groet,


Gert, Gerda, Ria, Bertus, Frank S, Frank t Z, Jaap