Beste Leden van TC Bathmen,

Zoals al aangekondigd zal de Algemene Leden Vergadering (ALV) dit jaar niet plaatsvinden in Sitpoint, maar in verband met Covid19 beperkingen volledig online gehouden worden op 2 maart a.s.

Het bestuur zal tijdens die avond wel bij elkaar zitten (uiteraard op gepast afstand). Alle deelnemers zullen op afstand deelnemen via Microsoft Teams. In verband met de verlengde avondklok hebben we besloten de aanvangstijd te vervroegen naar 19:30 uur zodat we uiterlijk 20:30 kunnen afronden. (Dit in tegenstelling tot eerdere berichten dat we om 20:00 zouden beginnen).

Let op! De Algemene Ledenvergadering start om 19:30 uur!

De agenda en de overige stukken die behandeld worden in de ALV zijn te downloaden via de link die jullie ontvangen hebben in de uitnodigingsmail. Mocht de mail onverhoopt niet aangekomen zijn kunt u de stukken opvragen door een mailtje te sturen naar communicatie@tcbathmen.nl.

We vragen iedereen die wil deelnemen aan de ALV dit uiterlijk 1 uur voor aanvang van de ALV door te geven via voorzitter@tcbathmen.nl. Je ontvangt dan uiterlijk een kwartier voor aanvang van de vergadering de inlog-gegevens.

Spelregels die tijdens de ALV gelden:

  • Tijdens de ALV zal er o.a. decharge gevraagd worden voor boekjaar 2020 en wordt goedkeuring gevraagd voor de begroting voor 2021. Dit zal plaatsvinden door tellen van het aantal “handjes” dat digitaal opgestoken wordt tijdens de ALV.
  • Als je vragen hebt naar aanleiding van de stukken of andere vragen hebt aan het bestuur, dan kunnen deze tot uiterlijk 72 uur voor aanvang van de vergadering (27 feb 19:30 uur)  gestuurd worden naar voorzitter@tcbathmen.nl. Heb je vragen die je normaliter in de rondvraag zou willen stellen, dien deze dan vooraf in zodat we deze zo goed mogelijk kunnen beantwoorden tijdens de sessie. Alle vragen zullen uiterlijk tijdens de vergadering worden beantwoord en de antwoorden zullen na de vergadering gepubliceerd worden in de clubapp.
  • We verzoeken iedereen de microfoon uit te zetten tijdens de vergadering, heb je een vraag tijdens de vergadering, steek dan een “digitaal handje” op of stel de vraag via de chat-functionaliteit van Teams.
  • Aan het begin van de vergadering zullen we deze “spelregels” nogmaals toelichten.

We hebben er alle vertrouwen in dat we op deze manier, ondanks dat online vergaderingen zijn beperkingen kent, toch een goede ALV gaan hebben en hopen dat we veel leden mogen treffen in deze speciale ALV.

Met vriendelijke groet en namens het bestuur,

 

Maurice Laarhoven

Voorzitter TC Bathmen