0570 542 500 info@tcbathmen.nl

Tenniskids

Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Op een uitdagende manier leren kinderen de sport te spelen en versterken ze hun fysieke en sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids.

Binnen Tenniskids wordt gebruik gemaakt van een opbouw in 3 fases die worden uitgedrukt in drie kleuren: Rood, Oranje en Groen. Lesmateriaal voor uitdagende trainingen en een gevarieerd wedstrijdaanbod maken onderdeel uit van Tenniskids. Klik voor meer informatie over programma-opbouw binnen Tenniskids en Tenniskids in het algemeen deze link.

TennisKids All-In pakket

Met ingang van seizoen 2017 is TC Bathmen gestart met het Tenniskids All-In lidmaatschap voor de kinderen die tennissen in de fases rood, oranje en groen. (Leeftijd ongeveer tussen de 4 en de 12 jaar). TC Bathmen heeft zich hiervoor laten inspireren en informeren door de KNLTB en sluit hierbij aan bij de wensen van ouders en jeugdleden. Door het Tenniskids All-In lidmaatschap krijgen kinderen op een laagdrempelige manier de mogelijkheid vaker te tennissen dan alleen het volgen van tennisles.

Het Tenniskids All-In pakket bevat het volgende:

 • Lidmaatschap TC Bathmen
 • KNLTB lidmaatschap
 • Jaarprogramma waarin opgenomen:
  • 20 trainingslessen van de clubtrainer
  • Deelname aan Tenniskids Worldtour (competie op zondagochtend)
  • Deelname aan Clubkampioenschappen en Open Jeugdtoernooi
  • Alle activiteiten georganiseerd door de Jeugdcommissie
 • TC Bathmen T-Shirt

Dit lidmaatschap kent een all-in prijs waarbij uw kind het hele seizoen mee kan doen aan alles wat TC Bathmen te bieden heeft.

Hieronder treft u verschillende documenten aan met meer informatie over Tenniskids bij TC Bathmen.

Inschrijfformulier lidmaatschap jeugd activiteitenkalender 2017 jeugd

infoboekje rood, oranje, groen

Welkom bij tenniskids rood 2017

Welkom bij tenniskids oranje 2017

Welkom bij tenniskids groen 2017

 

Activiteitenkalender jeugd 2017